Kapalı Esnafa Çorlu Belediyesi'nden Erzak Desteği

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) – Çorlu Belediyesi Çorlu Kahveciler Odası'nda kayıtlı olan ve Kovid-19 tedbirleri kapsamında kapalı olan esnafa erzak desteğinde bulundu.

Türkiye’de artan koronavirüs tedbirleri kapsamında 17 Kasım tarihinde alınan kararla kahvehaneler ve kafeler 31 Aralık’a kadar geçici süreyle kapatıldı. Alınan kararla iş yerlerini kapatan 450 esnafa Çorlu Belediyesi tarafından erzak desteği sağlandı.
ODA BAŞKANINDAN ÇORLU BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR
Çorlu Kahveciler Odası Başkanı Yıldız Filiz, odaya ait sosyal medya hesabından bu zor dönemde esnaflara erzak desteğinde bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a teşekkür etti. Başkan Filiz yaptığı açıklamada, “Çorlu ilçemizde odamıza kayıtlı kapalı esnafımıza,  erzak yardımında bulunan Çorlu Belediye Başkanımız Ahmet Sarıkurt’a ve emeği gecen tüm ekibine esnaflarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Çorlu Kahveciler Odası Başkanı Yıldız Filiz odaya kayıtlı olan esnafların erzaklarını Çorlu Kahveciler Odası’ndan teslim alabileceği ifade etti.