İş İnsanından Miniklere Maske Yardımı

TAKİP ET

Fatih Kıray (Çorlu Haber) - Motorsport yarışları eski pilotu ve ralli şampiyonu iş insanı Metin Durmaz, Kırklareli'nin Vize İlçesi Kıyıköy Beldesinde ki çocuklar için maske yardımında bulundu.

Motorsport yarışları eski pilotu ve ralli şampiyonu iş insanı Metin Durmaz Kıyıköy Belediye Başkanı ender Sevinç’i makamında ziyaret ederek Kıyıköy’de yaşayan çocuklar için rengarenk maske yardımında bulundu. Daha önce de yaptığı yardımlar ile sık sık adını duyuran iş insanı Durmaz’ın doksanlı yıllarda da küçük bir belde olan Kıyıköy’e otobüs bağışı yaptığı öğrenilirken, Başkan Ender Sevinç, iş insanı Metin Durmaz’ın çocuklara yaptığı maske yardımı için kendisine çok teşekkür ederek, “Değerli iş insanımız Metin Durmaz bundan yaklaşık 23 Yıl önce babamın belediye başkanlığı döneminde de beldemize çeşitli yardımlarda bulunmuştu. 23 Yıl sonra çocuklarımız için yaptığı yardım da benim belediye başkanlığı dönemime nasip oldu. Kendisine yaptığı yardımlar ve hassasiyeti için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Sevinç’e başarılar dileyen Durmaz, “Bizler iş insanları olarak şu zorlu pandemi dönemi içerisinde gücümüz nispetinde çocuklarımız için yardımlar yapıyoruz.  Kıyıköy Belediye Başkanımız Ender Sevinç aracılığıyla çocuklarımız için maske yardımı yapmak istedik. Kıyıköy’ün genç, dinamik ve başarılı bir belediye başkanı var. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.