Horoz Dövüşüne Jandarma ve Polis Baskını

TAKİP ET

Çerkezköy'de polis ve jandarma ekipleri horoz dövüşü yaptıran ve kumar oynayan kişilere yönelik ortak operasyon düzenledi. Operasyonda, ekipleri gören çok sayıda kişi, araçlarını çiftlikte bırakıp, arkalarına bakmadan koşarak kaçtı.

Çerkezköy’de polis ve jandarma ekipleri horoz dövüşü yaptıran ve kumar oynayan kişilere yönelik ortak operasyon düzenledi. Operasyonda, ekipleri gören çok sayıda kişi, araçlarını çiftlikte bırakıp, arkalarına bakmadan koşarak kaçtı.

Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, Bağlık Mahallesindeki Çiftlikler Bölgesindeki bir çiftlikte kumar oynandığı ve horoz dövüştürüldüğü ihbarı aldı. Bunun üzerine Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ortak operasyon için harekete geçti.



ÇİTLERİ ATLAYIP KAÇTILAR

Polis ve jandarma ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu sıralarda operasyonun düğmesine bastı ve çiftliğe baskın yaptı. Baskın sırasında kumar masasında olan ve horoz dövüşünü izleyen kişiler güvenlik güçlerini görünce büyük paniğe kapıldılar. Çok sayıda kişi, çiftlik içindeki araçlarını bırakıp, çitlerin ve duvarın üzerinden atlayarak ormanlık alana kaçtı. Çok sayıda kişi ise kumar masasında ve horozların dövüştürüldüğü yerde yakalandı.

ARAÇLARININZI BAŞINA DÖNÜN ANONSU

Yakalanan kişiler hakkında sosyal mesafe kuralını ihlal ve kumar oynamaktan idari işlem yapıldı. Ekipler, ormanlık alana kaçan kişileri yakalamak için gece karanlığında iki arama köpeği ile birlikte bölgede geniş çaplı arama yaptı. Ekipler ayrıca, araç megafonundan bu kişiler çağrıda bulunarak geri gelmelerini ve gelmedikleri takdirde araçlarının yediemin otoparkına çekileceği yönünde anons yaptı.

HOROZLAR KORUMA ALTINA ALINDI

Dövüştürülen horozlar ilgili görevliler tarafından koruma altına alınırken, çiftlik sahibi hakkında işlem yapıldı. Başlatılan tahkikat sürüyor.


 


KAYNAK: ÇERKEZKÖY BAKIŞ