Hırsızlık İçin Girdiği Depoda 2 Çalışanı Bıçaklayıp Kaçtı

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) – Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde hırsızlık için girdiği depoya gelen 2 çalışanı bıçaklayan hırsızlık şüphelisi olay yerinden kaçtı.

Olay, Çorlu ilçesi Cemaliye Mahallesi Abidin Efendi Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi sokak üzerinde bulunan alışveriş merkezinin deposuna hırsızlık için girdi. Bu sırada depodan malzeme almaya gelen İbrahim C. ve Hüseyin Y. hırsızlık şüphelisi ile karşılaştı. Yaşanan arbede sonrası hırsızlık şüphelisi İbrahim C. ve Hüseyin Y.’yi yanında bulunan bıçakla bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.
Çalışanlar yaralanırken durum sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar tedavi edilmek üzere Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan İbrahim C. ve Hüseyin Y.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekiplerince kaçan hırsızlık şüphelisinin yakalama çalışmaları başlatıldı.