Genç Basketbolcu Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) – Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nde forma giyen 29 yaşındaki Ziya Berhan Kılıç kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Kılıç'ın tabutunun üzerine ÇBSK'da oynadığı 9 Numaralı forması ve taraftar atkısı konuldu.

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü basketbol takım kaptanı Ziya Berhan Kılıç dün akşam saatlerinde kulüp lojmanındaki odasında ölü bulundu. Tekirdağ Adli Tıp Kurumu`nda, kesin ölüm nedenin belirlenmesi için otopsisi yapılan Ziya Berhan Kılıç’ın cenazesi Çorlu Garaj Camii’ne getirildi. Kılıç’ın tabutunun üzerine ÇBSK’da oynadığı 9 Numaralı forması ve taraftar atkısı konuldu. Genç basketbolcuyu son yolculuğuna, tabutunun yanından bir an olsun ayrılmayan basketbol oynadığı arkadaşları uğurladı.
GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI
Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Hasan Eligül, “Çorlu’ya hizmet etti, söyleyecek kelime bulamıyorum. Çorlu için ve spor camiası için çok büyük kayıp. Hepimizin başı sağ olsun. Söyleyecek kelime bulamıyorum” dedi.
GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ
29 yaşındaki genç basketbolcu kılınan cenaze namazının ardından Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Çorlu Yeni Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.