Garajdaki Otomobili Benzin Dökerek Kundakladı

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) - Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde kimliği belirsiz bir kişi garajda bulunan tahta paletlerle park halinde olan otomobilin üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Saniye saniye güvenlik kameralarına yansıyan kundaklamayla ilgili çalışma başlatan polis ekiplerince olay sonrası kaçan şüpheliyi her yerde aranıyor. 

Olay, 28 Ağustos saat 5.00 sıralarında Ergene ilçesi Sağlık Mahallesi Selimiye 1. Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi apartmanın yan tarafında bulunan garaja elinde benzin bidonu ile girdi. İlk olarak garajda bulunan tahta paletlerin üzerine bir miktar benzini döken şüpheli daha sonra park halindeki otomobilin üzerine bidonda kalan benzini boşaltarak ateşe verdi. Kundaklama anı saniye saniye güvenlik kameralarınca kaydedilirken şüpheli olay yerinden hızla uzaklaşarak kaçtı. Patlama sesi duyarak camdan bakan apartman sakini otomobilinin alev alev yandığını gördü. Dışarıya çıkarak komşularından yardım isteyen otomobil sahibi yangının eve sıçramaması için alev alev yanan aracına binerek garajdan çıkarttı.
Yanan otomobile ilk müdahale mahalleli tarafından yapıldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonrası yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Polis ekipleri kundaklamayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken olay sonrası kaçan şüpheli her yerde aranıyor.




 

ergene nehri ergenekon davası ergenekon ergenekon destanı ergene