Galatasaray:1 - Astana:1

TAKİP ET

Şampiyonlar Ligi C Grubu 6. ve son maçında Galatasaray, Kazakistan ekibi Astana'yla 1-1 berabere kalırken, grubu 3. sırada tamamladı ve Avrupa'da kaldı. Sarı kırmızılı ekip UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.

'da yer alan habere göre Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan ve İskoçya Futbol Federasyonu'ndan hakem Craig Alexander Thomson'un düdük çaldığı maçta, konuk Kazakistan temsilcisi Astana, 62. dakikada Twumasi'nin golüyle öne geçti. Ancak sevinci 2 dakika sürerken, temsilcimiz Galatasaray ise 64. dakikada Selçuk İnan'la bu gole cevap verdi ve mücadele 1-1 berabere sona erdi.

Bu sonuçla Galatasaray C Grubu'nu 5 puanla 3. sırada tamamlayarak yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etti. Astana ise ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi macerasını 4 puanla 4. sırada tamamladı.

BENFİCA: 1 – ATLETİCO MADRİD: 2

Bu arada C Grubu'nun Benfica Sport Lizbon Stadı'nda oynanan diğer karşılaşmasında ise konuk Atletico Madrid, ev sahibi Benfica'yı Saúl Ñíguez ve Vietto'nun golleriyle 2 - 1 mağlup etti ve grubu lider tamamladı.