Freni Patlayan Kamyonet Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi

TAKİP ET

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde freni boşalan ve yokuş aşağı inen kamyonet önüne gelen araçlara çarptı. Kamyon, tanker, kamyonet ve 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında ortalık savaş alınana döndü. Kazada şoför mahallinde sıkışan kamyonet sürücüsünü itfaiye ekipleri güçlükle kurtardı. 

Kaza, Veliköy Organize Sanayi Bölgesi girişinde meydana geldi. İddiaya göre, Hüseyin K. yönetimindeki kamyonet, sanayi bölgesinden Çerkezköy-Çorlu yolu istikametine gittiği sırada, iddiaya göre yokuş aşağı inerken freni boşaldı. Sürücünün durduramadığı kamyonet önüne gelen araçlara çarparak durabildi.
6 aracın karıştığı bir trafik kazası sonrası ortalık savaş alanına dönerken, çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.



ARAÇ İÇİNDE SIKIŞTI
Kazada, araçlar hurda yığınına dönerken, kamyonetin şoför mahallinde sıkışan sürücüyü kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu. Büyük acı çeken ve bağıran sürücü, itfaiye ekiplerin yoğun çabasıyla sıkıştığı yerden kurtarılarak ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hafif yaralana bir kişi de tedbir amaçlı hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri, kazanın nasıl meydana geldiğini araştırıyor.