Feci Kazadan Mucize Kurtuluş! 3 Genç Ölümden Döndü

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) – Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde sürücü belgesi bulunmayan 16 yaşındaki A.Y.'nin kullandığı otomobil kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan beton direğe çarptı. Çarpmanın şiddetiyle hurdaya dönen araçta bulunan 3 genç ölümden döndü.

Olay, Ergene ilçesi Ergene-Çorlu D-100 karayolu Marmaracık Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Çorlu istikametine seyir halinde olan ve sürücü belgesi bulunmayan 16 yaşındaki A.Y. yönetimindeki 59 DK 695 plakalı otomobil yağış sonrası kayganlaşan yolda sürücünün kontrolünden çıktı. Savrulan otomobil yol kenarında Plaka Tanıma Sistemi (PTS) için bulunan ve daha sonra kaldırılmayan beton direğe çarptı. Meydana gelen kazada hurdaya dönen otomobilde bulunan A.Y., M.Ç.Ö. ve Y.P. yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi sonucu olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar tedavi edilmek üzere Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.