Feci Kazadan Hafif Yaralanarak Kurtuldu

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) – Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde dönüş yapmak isteyen kamyonete TIR çarptı. Çarpmanın şiddetiyle devrilen kamyonetin sürücüsü şans eseri hafif yaralandı.

Olay, Ergene ilçesi D-100 karayolu üzeri Ulaş Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Edirne istikametine seyir halinde olan S.M. yönetimindeki 41 TZ 328 plakalı TIR, kavşaktan dönüş yapmak isteyen S.Y. yönetimindeki 59 UN 948 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kamyonet devrilirken sürücü S.Y. yaralandı.
“KAZAYI UCUZ ATLATTI”
Çevredeki vatandaşlar yaralının yardımına koşarken durum sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine polis, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerince S.Y.’ye ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Meydana gelen kaza sonrası kısmen trafiğe kapanan yol kamyonetin vinç vasıtasıyla olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü.
“YETKİLİLER ARTIK ÖNLEM ALSIN!”
Aynı yerde sık sık kazaların meydana geldiğini ifade eden mahalleli, “Burada neredeyse her gün kaza oluyor. Işıklara uymayan sürücüler çok. Kırmızı ışık yanmasına rağmen süratli bir şekilde seyrediyorlar. Yetkililerden buraya bir çözüm bulmalarını istiyoruz. Burası çok işlek bir karayolu ya hız kesici set yapılsın ya da EDS koyulsun. Özellikle dönüşlerde çok sıkıntı yaşıyoruz. Yeşil ışık yanmasına rağmen korkarak geçiyoruz” dedi.