Ergene Velimeşespor Kupa Mesaisinde

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ergene Velimeşespor hafta sonu Niğde deplasmanında oynadığı maçın ardından Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında İstanbulspor ile kozlarını paylaşacak.

Ligde önce İnegölspor ardından da deplasmanda Niğde Anadolu takımlarını mağlup ederek üst üste iki maçı da galibiyetle tamamlayan ve moral kazanan Tekirdağ’ın profesyonel liglerde ki tek takımı olan Ergene Velimeşespor, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda TFF 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor takımına konuk olacak.
27 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 14.00’de oynanacak olan maçın hazırlıklarına Niğde maçının ardından ara vermeden devam eden Ergene Velimeşespor Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda teknik direktör Özgür Sağlam nezaretinde çalışmalarını tamamladı.
Çarşamba günü İstanbul deplasmanında İstanbulspor ile Türkiye Kupası maçında karşı karşıya gelecek olan Ergene Velimeşespor hafta sonu ise 31 Ekim 2021 Pazar günü lig maçında Adıyaman FK takımı ile Velimeşe’de karşı karşıya gelecek.

velimeşespor velimeşespor nerenin takımı velimeşespor oyuncular velimeşespor facebook velimeşespor hangi ilin takımı