Alacak-Verecek Davasında Silahlar Konuştu, 2 Yaralı

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) – Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde alacak-verecek davası nedeniyle iki grup arasında başlayan kavgada silahlar konuştu. Meydana gelen olayda abi kardeş vurularak yaralandı.

Olay, Ergene ilçesi Deri Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir işletmede meydana geldi. İddiaya göre, T.B. ve U.B. kardeşler ile isimleri henüz belirlenemeyen bir grup arasında dün alacak-verecek kavgası çıktı. Bugünde devam eden kavgada yaklaşık 15 kişilik bir grup T.B. ve U.B. iş yerini bastı. İki grup arasında başlayan sopalı kavga silahlı kavgaya dönüştü. T.B. ve U.B. vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlar nedeniyle yaralandı.
Diğer grup olay yerinden kaçarken durum polis ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan T.B. ve U.B. tedavi edilmek üzere Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekiplerince kaçan şüphelileri yakalamak için başlatılan çalışma sürüyor.