Ergene Belediyesi'nden Marmaris'e Yardım Eli

TAKİP ET

Türkiye'yi günlerdir adeta kasıp kavuran orman yangınları ile ilgili Ergene Belediyesi de duyarsız kalmadı ve yangınların en yoğun yaşandığı bölgelerden biri olan Marmaris'e su tankeri, ekip ve malzeme gönderdi.

Marmaris’teki yangını haber alır almaz ekiplere hazırlık yaparak yola çıkmalarını ve yangın söndürme çalışmalarına destek olma talimatını veren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in talimatıyla harekete geçen ekipler Marmaris’e ulaşarak söndürme çalışmalarına destek olmaya başladı.
Sadece ormanlarımızı değil yüreğimizi de yakan yangınla mücadeleye Ergene Belediyesi olarak biz de kayıtsız kalamadık diyen Başkan Yüksel, “İlçemize çok uzak demeden yangını haber aldığımız ilk anda su tankerimizi bölgedeki ekiplere takviye amacıyla gönderdik. Ekiplerimiz ilk olarak Marmaris’teki orman yangınına müdahale çalışmalarına katıldılar. AFAD’dan gelen acil talepler doğrultusunda yakın çevredeki tüm yangın söndürme çalışmalarına aralıksız destek veren ekiplerimiz koordinasyon merkezi görevlilerinin yönlendirmesi ile hareket ederek çalışma yürütüyor” dedi.



Ormanlar bizim akciğerlerimiz şu anda ciğerlerimiz yanıyor diyen Başkan Yüksel, “Yangının kısa sürede söndürülmesini temenni ediyor,  bu vesile ile hayatını kaybeden kahramanlarımızı bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, yeni bir can kaybı daha yaşanmamasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Tüm ekiplerimize Allah kolaylık versin” diye konuştu. 

ergene belediyesi ergene belediyesi emlak vergisi ödeme ergene belediyesi iletişim ergene belediyesi telefon numarası ergene belediyesi hangi parti