Çorlu İçin Böyle Mi Çalışıyorsunuz?

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) – Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde her sağanak yağış sonrası ortaya çıkan manzara yine değişmedi. Salih Omurtak Caddesi'nde yollar yine göle döndü. Farklı noktalarda oluşan su birikintileri vatandaşlara zor anlar yaşattı.

TESKİ tarafından defalarca kazı çalışmaları yapılan Salih Omurtak Caddesi Çorlu Asri Mezarlığı mevkiinde manzara yine değişmedi. Çorlu’da sabah saatlerinde etkisini gösteren sağanak nedeniyle yine yollar göle döndü. 3 farklı noktada oluşan su birikintileri sürücülere zor anlar yaşattı.
HASTANE ÖNÜDE GÖLE DÖNDÜ
Geçtiğimiz hafta TESKİ ekiplerince yapılan çalışma sonrası yola döşenen mazgallar işe yaramadı. Daha önceden Çorlu Asri Mezarlığı önünde oluşan su birikintisinin yanı sıra bu defa Özel Reyap Hastanesi önü de göle döndü. Hastaneye acil hastasını getirdiğini dile getiren Selçuk V. yetkililere sitem etti. Selçuk V., “Evde fenalaşan hastamı acilen hastaneye getirdim. Tam hastaneye geldiğimde su birikintisine daldım ve neredeyse kaza yapacaktım. Çorlu’ya bunu mu reva görüyorlar. Buradan hiçbir yetkili geçmiyor mu? Her defasında aynı işkenceyi çekiyoruz. Şiddetli sağanak olsa alt yapı kaldırmıyor derim. Ama böyle hafif bir yağışta bile bu yol su doluyorsa ekibin başındaki işi bilmeyenleri alsınlar görevden. Biz işkence çekmek için bu vergileri ödemiyoruz hizmet almak için veriyoruz” dedi.
Ayrıca Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Pazartesi günü Çorlu’da düzenlenen basın toplantısında büyükşehir belediyesi ve TESKİ ekiplerinin Çorlu için çalıştığını vurgulayarak yapılan çalışmaları aktarmıştı.