Çorlu'daki Su Kesintisiyle İlgili Şaka Gibi Açıklama!

TAKİP ET

Çorlu'da meydana gelen su kesintileri ile ilgili TESKİ Çorlu Şube Müdürü İrfan Tütün, yaptığı açıklama ile küçük bir patlağın büyümeyeceğini düşündüklerini söyledi.

Salı akşamı başlayan su kesintileri, Çorlu’nun 11 mahallesini etkiledi. Yaşanan kesintiler ile ilgili olarak TESKİ Çorlu Şube Müdürü İrfan Tütün, yaptığı açıklamada küçük bir patlağın büyümeyeceğini düşündüklerini söyledi. Tütün, “Salı akşamı saat 23.00’ sularında çok küçük bir arızamız vardı. Kısa sürede bu arızaları giderdik. Arızaların kontrolleri için test aşamasındayken çok küçük bir patlak oluştu ve büyümeyeceğini düşündük ama çok kısa bir zaman dilimi içinde doğal bir yarılma oluştu. Bu da bizim hatlarımızı etkiledi ve biz de kapatmak zorunda kaldık. Tüm ekiplerimiz arızanın giderilmesi için çalışıyor.”dedi.
20.00’DA KESİNTİ GİDERİLECEK
Çarşamba akşamı saat 20.00’dan itibaren kademeli olarak suların verilmeye başlayacağını söyleyen Tütün, “Akşam 20.00’dan sonra Çorlu’da kademeli olarak su verilmeye başlanacak. Şu an toplamda 11 mahalle bu kesintiden etkilenecek. Kesintinin belirlediğimiz saatler dışında uzaması gözükmüyor. Vatandaşlarımız 185 ihbar hattından bizlere ulaşarak tankerlerimizle su ihtiyaçlarını karşılayacağız. Okullarımızdaki eksiklikleri gidermek için çalışmalarımıza başladık. Vatandaşlarımız çok haklı ama yapılan her şey Çorlu’nun temiz su içmesi yapılan çalışmalar.”diye konuştu.