Çorlu, Çerkezköy ve Kapaklı'da Koronavirüs Vakaları İnanılmaz Şekilde Arttı!

TAKİP ET

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, koronavirüs vaka sayılarının inanılmaz şekilde arttığını belirterek, Çerkezköy, Kapaklı ve Çorlu'daki artışın endişe verici olduğunu ifade etti.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, koronavirüs vaka sayılarının inanılmaz şekilde arttığını belirterek, Çerkezköy, Kapaklı ve Çorlu’daki artışın endişe verici olduğunu ifade etti.

AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları 6.Olağan Kongresine katılan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, koronavirüs salgını ile ilgili uyarılarda bulundu.
“ARTIŞ BİZLERİ ENDİŞELENDİRDİ”
Tekirdağ il genelinde kovid-19 pozitif vaka sayılarında artık olduğunu belirten Özcan, “Pandemi dönemi dünya nasıl etkileniyorsa bizler etkileniyoruz. Tekirdağ olarak şu son dönemde bir hatırlatma yapalım. Gerçekten maske, sosyal mesafe ve hijyen konusuna dikkat etmemiz gerekiyor. İnanılmaz bir artış var. Bilhassa Çerkezköy, Kapaklı ve Çorlu üç özel ilçemiz. Buralardaki pandemi artışı biraz endişelendirdi bizleri. Haftada 600 civarında hastamız, tüm Tekirdağ genelinde bir artış var.
Dışarıda maskesiz dolaşamayalım mesafemize dikkat edelim.”dedi.
Haber:Çerkezköy Bakış Gazetesi