Çocuk Oyun Gruplarını Yaktılar

TAKİP ET

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Havuzlar Mahallesi Orhan Kemal Caddesi'nde bulunan park alanına kurulan çocuk oyun grupları ve spor aletleri kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yakılmak ve kırılmak suretiyle kullanılamaz hale getirildi, basketbol sahasının tel örgüleri kesildi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "İçimizi acıtan bu olayın peşini bırakmayacağız" dedi.Havuzlar Mahallesi Orhan Kemal Caddesi'nde 2011 yılında yapılan ve 2013 yılında oyun grupları ve spor aletleri konuşlandırılan parka giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, parkta kurulu bulunan çocuk oyun grupları ve spor aletlerine zarar verdi.

DAHA ÖNCEDE YAPILDI

Benzer olayın daha önce de yaşandığını belirten Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "Bu kötü niyetli kişi ya da kişileri kınıyorum. Hiç kimsenin yapılan hizmetleri, özellikle de çocuklar için yapılan hizmetleri yok etmeye, kırıp dökmeye hakkı yok. Vatandaşlarımızı da bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Bunlar birer milli servet. Bu konuda taviz vermeyeceğiz ve gerekeni yapacağız" dedi.

Öte yandan Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parkta yakılan oyun grupları ve zarar gören spor aletleri ile basketbol sahası tel örgülerini tutanak altına alırken, yakılan ve zarar verilen malzemeler yenileri ile değiştirilmek üzere söktü.