Çekçekçilerin Üzerlerinden Çıkanlar Şok Etti

TAKİP ET

Çorlu Belediyesi Zabıta Ekipleri emniyet güçleriyle birlikte çekçekçileri topladı, çekçekçilerin üzerinden çıkanlar ise dikkat çekti.

Sayıları giderek artan çekçekçilere karşı Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve emniyet güçleri çalışma yaptı. Çekçekçileri toplayan zabıta ve emniyet güçleri çekçekçilerin üzerinden çıkanları sergiledi. Yanlarında büyük bıçakları, çekiç, serer gibi eşya taşıyan çekçekçilerin delici ve kesici aletlerine el konuldu. 
DELİCİ VE KESİCİ ALETLERE EL KONULDU 
Çorlu Emniyet güçleri ve zabıta ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında onlarca çekçekçinin arabasına el konuldu. Arabalardan çıkan delici ve kesici aletlere de el konuldu. Çorlu’da sayıları her geçen gün artan çekçekçiler hem yaya trafiğine hem de araç trafiğine büyük engel çıkarması vatandaşlarında tepkisini çekiyor. Çekçekçilerin üzerinden çıkan delici ve kesici aletleri teşhir eden ekipler toplanan aletlere el koydu. 
SAYILARI HER GEÇEN GÜN ARTMAYA DEVAM EDİYOR 
Çorlu da şehir merkezi içinde bulunan hurdacılar nedeniyle çekçekçilerin sayısı da her geçen gün artıyor. Hurdacıların yakın olması nedeniyle şehir merkezindeki hurda kağıt, plastik, metal gibi eşyaları toplayarak hurdacılara götürüp satan çekçekçilerin sayısı her geçen gün artıyor. Yaya ve araç trafiğini de olumsuz etkileyen çekçekçilere vatandaşlarda tepki gösteriyor. Özellikle yaz dönemi boyunca çöpleri karıştıran çekçekçiler çöp kutularının da kokmasına neden oluyordu.
Haber: İmdat Şahin - Avrupa Yakası Gazetesi