Büyükşehir Adayı Atasever, "Yandaşa Kıyak Yapanlara Oy Yok!"

TAKİP ET

İYİ Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M. İlker Atasever, CHP'li bir meclis üyesinin iş yerinin bulunduğu bölgenin imara açılmasını iki kez reddeden mevcut Tekirdağ Byükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teşekkür etti.

İYİ Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M. İlker Atasever, CHP'li bir Çorlu Belediyesi meclis üyesinin iş yerinin de bulunduğu bölgenin imara açılması için Çorlu Belediyesi'nin talebini iki kez reddeden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teşekkür ederken sert eleştirilerde bulundu. 

İYİ Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M. İlker Atasever açıklamasının devamında ise "İmara açılacak araziniz varsa CHP'den meclis üyesi olmanız yeterli. Meclis üyelerine kıyak yapmayı görev adlediyorlar. Belli ki Albayrak, bu kıyağın altına imza atarak gitmek istemedi fakat kendilerini garanti gören ve aralarından su sızmayan, CHP'nin Büyükşehir ve Çorlu adayının umudu kendilerince 1 Nisan'a kaldı! Fakat unutuyorlar, Tekirdağ ve Çorlu seçmeni bu filmi meclis üyesine verilen imar rantında gördü. Seçmenimiz, bu ikinci meclis üyesine imar kıyağı filmini izlememek için sizlere başrolleri vermeyecek, hayallerinizi, umutlarınızı yıkacak. Yandaşa kıyak yapanlara oy yok diyeceklerdir" ifadelerini kullandı.