Bu Defa Hırsızlar İnsanların Canını Hiçe Saydı

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) – Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kaldırım üzerinde bulunan demir kapağı çalan hırsızlar insanların hayatlarını hiçe saydı.

Olay, Çorlu ilçesi Kemalettin Mahallesi Kırkova Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kaldırım üzerinde apartmanın havalandırma boşluğunu kapatmak için bulunan demir kapak henüz kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Sabah durumu fark eden vatandaşlar ise yaşanabilecek herhangi bir kazanın önüne geçmek için kendi çabalarıyla çukurun etrafını kapatmaya çalıştı.
İNSAN HAYATINI HİÇE SAYMIŞLAR
Konu ile ilgili Çorlu Haber’e açıklama yapan mahalle sakini, “Burası kaldırım ve buradan yaşlısı çocuğu herkes geçiyor. Allah korusun biri düşse hayatına mal olabilir. Gündüz bile tehlike saçarken gece karanlığında inşallah birileri yaralanmaz. Şu anda burası büyük tehlike arz ediyor, hemen yaptırılması lazım. Çorlu’da son zamanlarda ortalıkta herhangi bir metal bıraktığınız zaman bir saniye bile durmadan çalınıyor. Metal ya da değerli olan satabilecekleri he şeyi anında alıyorlar. Yetkililerin bu konuda bir çözüm bulması gerekiyor” dedi.
 

çorlu haber çorlu haber son dakika çorlu haber yangın çorlu haber canlı yayın çorlu haber son dakika trafik kazası çorlu haber ünzüle coşkun çorlu hırsızlık