Bozuk Bir Sistemin İçinde Düzgün Yol Almak İmkânsız Diyerek İstifa Etti

TAKİP ET

Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nigar Alemdar Yetkin zehir zemberek açıklamalar yaparak görevinden istifa ettiğini duyurdu.

23 Kasım 2019 yılında Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı’na seçilen Nigar Alemdar Yetkin kısa sürede adından söz ettirmeyi başardı. Hanımeli Çarşısı projesiyle çıkış yapan Nigar Alemdar Yetkin süreç içerisinde yaşadıklarını dile getiren bir açıklamayla görevinden istifa ettiğini duyurdu.
ÇORLU’DAKİ 140 BİN KADINDAN ÖZÜR DİLİYORUM
Sosyal Medya üzerinden bir açıklama yapan Nigar Alemdar Yetkin, “23 Kasım 2019 tarihinden itibaren üstlendiğim kent konseyi kadın meclisi başkanlığı görevimden; Tüm kimliklerimizi bırakarak sadece kadın kimliklerimiz ile kadın sorunlarına ortak dertlenip ortak yol alma çabası içinde geldiğimiz bu günde, Kadın Meclisi yürütme kurulu olarak aynı amaçla birlikte hareket edebileceğimiz inancını kaybettiğim için istifa ediyorum. Kent konseyleri siyasetten uzak yönetilmelidir. Bozuk bir sistemin içinde düzgün yol almak imkânsızdır. Bu sebeple görevimi tamamlayamadığım için tüm kamuoyundan ve Çorlu'daki yaklaşık 140 bin kadından özür diliyor ve beni anlamalarını temenni ediyorum. Siyasi mekanizmaların kullanmaya çalışmadığı bir kent konseyinin bölgesinde yapamayacağı hiç bir proje olmadığını hatırlatır, saygılar sunarım” dedi.