Boğaz Turu Organize Eden En İyi Tekne Boğaz Çocuğu

TAKİP ET

Boğaz turu yaparak keyifli zaman geçirmek ya da özel günlerinizi en kaliteli şekilde organize etmek istiyorsanız Boğaz Çocuğu tekne kiralama ve organizasyon şirketinden destek alabilirsiniz..

Boğaz turu yapmak için özel tekne kiralama hizmeti veren profesyonel bir şirketten destek almak istiyorsanız uzun yıllardır alanında uzman kişilerden oluşan ekibiyle kusursuz turlara imza atan Boğaz Çocuğu tekne kiralama ve organizasyon şirketi ile iletişim kurabilirsiniz. Şahsınızın ya da şirketinizin özel bir gününü organize etmek istiyorsanız karışık katılımlı boğaz turlarına katılmak yerine sadece siz ve misafirlerinize özel olarak hazırlanan lüks bir tekne kiralamanız çok daha mantıklı olacaktır. Ayrıca özel organizasyonları boğaz turu esnasında planlayabilmeniz için sadece yaz aylarını beklemeniz de gerekmiyor çünkü Boğaz Çocuğu teknesi soğuk ve yağışlı havalarda da tıpkı yaz aylarındaki kalitede hizmet verebilecek her türlü donanıma sahiptir. Şirketin resmi web sitesi olan bogazturu.com adresinden ihtiyacınız olan tüm bilgileri net olarak edinebilirsiniz..

EN AZ 2 SAATLİK TEKNE KİRALAMA HİZMETİ

Boğaz turu yapmak için organizasyon şirketinden en az 2 saatlik tekne kiralama hizmeti almanız gerekiyor. 2 saatten çok daha kısa hatta 15 dakika bile tekne kiralamak isteseniz şirket yine sizlerden 2 saatlik kiralama bedelini talep edecektir. Zaten az da olsa boğazın keyfini çıkarabilmeniz için minimum 2 saatlik bir süreye ihtiyaç duyacaksınız. Boğazın tamamını gezmek istiyorsanız (Haliç'ten Beykoz koyuna kadar) 4 saatlik kiralama yapmanız gerekiyor. Boğaz Çocuğu teknesinin şuan itibariyle saatlik kiralama ücreti 600 TL olduğundan 2 saatlik kiralama için 1200 TL, 4 saatlik kiralama için de toplamda 2400 TL ödemeniz gerekecektir. Bu ücret sadece tekne kiralama bedeli olup menü ve diğer ekstra hizmetlerin hiçbiri dahil değildir ancak boğaz turu süresince alkolsüz içecek (çay, kahve, nescafe, kola, fanta, meyve suları, su, soda vs.) servisi ücretsiz olarak yapılmaktadır..

SİZE ÖZEL BOĞAZ TURU GÜZERGAHLARI

Tekne kiralama
süresine göre tecrübeli kaptanlar, misafirlerin istedikleri yöne doğru güzergah belirlerler. 2 saatlik tekne kiralama hizmeti alındığında 2 köprü arasında (15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü) arasında gezi yapılır ve az önce de belirttiğimiz gibi tam bir boğaz turu yapmak istiyorsanız 4 saatlik kiralama yapmanız gerekiyor. Kiralama süresince düşük seyir hızında ve kıyıya en yakın mesafeden boğaz turu yapılarak karada görmek isteyeceğiniz oteller, tarihi eserler, restoranlar, eğlence mekanları, yalılar, hisarlar ve köprüleri en net mesafeden görebilmeniz sağlanır..

USTA AŞÇILARDAN ZENGİN MENÜLER

Boğaz turu
yapmak için kuru tekne kiralama hizmeti alabileceğiniz gibi şirketin özel aşçıları tarafından hazırlanan kahvaltı, kokteyl ve yemek menüsü hizmetlerini de alabilirsiniz. Sadece tekne kiralama hizmeti alıp dışarıdan yiyecek ve içecek malzemesi getirmek isterseniz tekne kiralama şirketi hiçbir sorun çıkarmıyor ancak böyle durumlarda hem servis yapması hem de boğaz turu sona erdiğinde tekneyi, mutfağı ve kullanılan malzemeleri temizlemesi için gruplarda yer alan kişi sayısına göre garson hizmeti alınması mecburi kılıyor. Genelde 10 kişiye kadar olan gruplar için 1 adet garson yeterli oluyor ve bugün itibariyle garson hizmeti için ekstra 150 TL ödenmesi isteniyor..

KENDİ BOĞAZ TURU PAKETİNİZİ HAZIRLAMA İMKANI

Organize edeceğiniz boğaz turu için toplamda ne kadar ödeme yapmanız gerektiğini bogazturu.com sitesinden hemen öğrenebiliyorsunuz. Yanlış okumadınız fiyat teklifi almak için hiç kimseye telefon açmanız ya da mail göndermeniz gerekmiyor çünkü sitedeki fiyatlar sayfasında saatlik ve günlük tekne kiralama fiyatları ile menüler ve sunulan tüm ekstra hizmetler için şirketin talep ettiği net ücretler tablo halinde yazılmış durumda. Bunun yanında sadece fiyat hesaplama aracından kişi sayınız, kiralama süreniz, menü ve ekstra hizmet taleplerinizi işaretleyerek hızlıca boğaz turu paketi hazırlamak isterseniz özel tekne kiralama sayfasına giriş yapabilirsiniz. Fiyat hesaplama aracına tur sayfalarından da erişim sağlayabilirsiniz. O halde daha fazla vakit kaybetmeden elinizi çabuk tutarak boğaz tekne kiralama sitesine giriş yapın ve kafanızdaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırdıktan sonra istediğiniz gün ve saatler arasında rezervasyon yaptırmak için iletişim sayfasındaki bilgiler aracılığıyla şirketle temas kurun..