"BEBEĞİMİ İSTİYORUM!"

TAKİP ET

"Çorlu'dan Umman'a uzanan bir bebek davası!"

Ayrıldığı eşi tarafından 3 yaşındaki bebeği Umman Sultanlığında tutulan anne, mahkeme kararına rağmen yavrusuna ulaşamıyor. 
Çorlulu ünlü Nahhat (ağaç oyma sanatçısı)  rahmetli Günhan Kurt'un kızı olan Gökçe Kurt bu kavuşmanın gerçekleşmesi için halen mücadelesine devam ediyor. 
Change Org sitesinde Dışişleri Bakanlığına yönelik kampanya ‘da anne Gökçe Kurt, "2007 doğumlu oğlum Teoman Kemal Tekin, Türk vatandaşı babası tarafından 17 Eylül 2010 tarihinde Türkiye’den Umman Sultanlığı’na kaçırıldı. Nisan 2013’te Türk mahkemesinin boşanma ve lehime velayet kararı kesinleşti, fakat Türk mahkemesinin kararı Umman mahkemesince tanınmadı ve oğlumun velayeti o ülkenin iç hukukunda eski eşime verildi. Evliliğimde ve bu süreç içinde yaşadığım maddi manevi eziyet altında, eski eşimin hukuksuzlukla üç yaşında benden kopardığı oğluma kavuşmak için yaklaşık altı senedir adli ve idari her yolu denedim. Oğlum şu an dokuz yaşında ve yıllarını anne sevgisi ve şefkatinden uzak geçirdi. Eski eşim sağlıklı görüşme yolları sağlamadığı ve beni oğluma kötülediği için altı senedir oğlumla konuşamıyorum ve onu göremiyorum. Oğlum yanımda ve güvende olmadan nefes alamıyorum. Şu anda geçerli bir pasaportu ve vizesi olmadan Umman’da bulunan oğlumun Türkiye’ye iadesini istiyorum. Senelerdir verdiğim mücadelenin sonunda oğlumla kavuşabilmemiz için desteğinizi bekliyorum. " Sosyal medyada ilgi gören imza kampanyasına siz de imza atarak anneye destek olabilirsiniz.

 

BURADAN DESTEK OLUN