Başkan Yüksel, "İnandık, Güvendik, Başardık"

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber)- Tekirdağ'ı profesyonel ligde temsil eden tek takım olan Ergene Velimeşespor Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu'nda oynadığı Afyonspor maçında 90+2 ve 90+6'da attığı 2 golle maçı kazandı.

Tekirdağ’ı profesyonel ligde temsil eden tek takım olan Ergene Velimeşespor Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynadığı Afyonspor maçında 90+2 ve 90+6'da attığı 2 golle maçı kazandı.
Maçı taraftarların arasında izleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “90 dakika taraftarımız ile birlikte son düdüğe kadar tribünden gururumuz Ergene Velimeşesporumuza destek verdik. Uzatmalarda gelen goller ile ligin güçlü takımlarından biri olan Afyonsporu 2-1 mağlup ettik. Bu galibiyet serilerine devam edeceğiz” dedi.
Takımı tebrik etmek için soyunma odasına giden Başkan Yüksel, “Tekirdağ'ımızı profesyonel liglerde temsil eden tek takım olan gururumuz Ergene Velimeşespor bugün kendi sahasında Afyonsporu 2-1 yenerek ligde üst üste üçüncü galibiyetini alarak büyük bir başarıya imza attı. Bu büyük başarının mimarı olan oyuncularımızı, teknik ekibi, kulüp başkanımızı ve takibi taraftarımızı tebrik ediyorum. Maçın başında Özgür hocam ‘Allah sizinle beraber’ dedi ve duaları kabul oldu. Bizlerde 90 dakika seyircilerimizin yanında maçı izledik. Ben tüm takımı kutluyorum. İnandık, güvendik inandığımız için kazandık. Allah’ın izniyle haftaya Diyarbakır’dan da güzel bir sonuç alacağız. Ben tüm ekibi başta hocalarımız, futbolcularımız olmak üzere kutluyorum. Şans bizden yana oldu bu sefer. Allah biliyor kalbimizi. Ama daha farklı olur muydu? Olurdu. Santrafor bana atmadı bana atsaydı ben gol atacaktım. Allah’ın izniyle bu maçı kazandık” dedi.