Başkan Yüksel Canavarlara Karşı Dik Durmaya Devam Ediyor

TAKİP ET

Ergene de kurulmak istenen Kömürle çalışan Termik canavarlarına karşı başından bu yana karşı duran Ergene belediye Başkanı Rasim Yüksel bu canavarlara dik durmaya devam ediyor.

Ergene ‘de Kaptan Demirçelik ve Modern Karton fabrikaları tarafından kurulmak istenen Kömürle çalışan Termik santrallerine karşı Ergene Belediye Meclis Toplantısında bir komisyon kurarak Termik canavarlara dik duruşunu bir kez daha gözler önünde serdi.

Geçtiğimiz yıl zamanın Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun açıklamış olduğu 10. Ekonomik Kalkınma Planı çerçevesinde yer alan Ergene de yapılmak istenen Kömürle çalışan Termik santralleri konusunda her zaman dik duran Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel insanın hayatını tehdit eden termik santrallere karşı mücadeleye devam ediyor.

Ergene belediyesi Ağustos ayı toplantısında Ergene ilçesine Kaptan Demir çelik ve Modern Karton fabrikaları tarafından kurulmak istenen Kömürle çalışan Termik santrallerini incelemek üzere bir komisyon kurulması için gündem maddelerine koyan Belediye Başkanı Rasim Yüksel bu canavarlara karşı olduğunu gözler önüne bir kez daha serdi.

Ergene Belediyesi Ağustos ayı meclis toplatışında yapılan oylama sonrası meclis üyelerinden Ali Bakır, Merdin Candaş, Ekrem Tutan, Selçuk Gündoğan ve Erol Yürük’ün oluşturduğu komisyon kuruldu.