Başkan Keskin Emekli Öğretmenleri Unutmadı

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) - 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin emekli öğretmenleri unutmadı. Başkan Keskin emekli öğretmenleri ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile emekli öğretmenleri ziyaret etti.
Kendi öğretmeni Mehmet Bulut’u da ziyaret eden AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin ziyaretlere ilişkin; “Öğretmenlik dünyanın en kutsal mesleklerinden biri. Onlar toplumlara mimarlık ediyor, ülkelerin geleceğine yön veren nesiller yetiştiriyorlar. Hem fiziken hem manen oldukça yoğun geçen yılların ardından onları unutmadığımızı, asla unutmayacağımızı göstermek istedik. Ben öğretmenlerimi yeniden görmekten, pandemi koşullarında ellerini öpememiş olsak da saygılarımızı iletmiş olmaktan büyük mutluluk duydum. En büyük arzum şudur ki; edindiğimiz meslek ile, ulaştığımız makam ile onlara gurur yaşatabilmiş olmaktır” şeklinde konuştu.
Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilen ziyaretler emekli öğretmenleri mutlu ederken günün hatırası olarak çeşitli hediyeler takdim edildi.