Başkan Bezgin'den Sert Açıklama, "Ergene Velişemespor'un Başarılı Olmasını İstemiyorlar"

TAKİP ET

Ergene Velimeşespor Kulüp Başkanı Serkan Bezgin, başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak olmak üzere takıma destek çıkmayanlara sert eleştirilerde bulundu.

Tekirdağ’ı profesyonel ligde tek temsil eden takım olan Ergene Velimeşspor’a kimse sahip çıkmıyor. Takıma destek olunmayarak başarılı olmasının engellendiğini ifade eden Ergene Velimeşespor Kulüp Başkanı Serkan Bezgin, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a tepki gösterdi.
“BÜTÜN ŞİRKETLER ZARAR EDİYORMUŞ!"
Ergene Velimeşespor Kulüp Başkanı Serkan Bezgin yaptığı yazılı açıklamada, “Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a yazılı ve sözlü olarak, Tekirdağ’ımızı profesyonel liglerde temsil eden tek Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor’a sahip çıkmasını ve takıma Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden 500 Bin TL’lik sponsorluk anlaşması istedik. Sayın Kadir Albayrak bize cevap olarak bütün şirketlerin zarar ettiğini söyledi. Tekirdağ’da birçok takıma Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin destek olduğunu biliyoruz. Konu Ergene Velimeşespor olduğu zaman herkes sırtını dönüyor. Tekirdağ’da tek profesyonel lig temsilcisi olan takımımıza başka büyükşehir olmak üzere birçok kişi ve kurumlar destek olmaktan kaçınıyor” dedi.
“ERGENE VELİMEŞESPOR’U KISKANIYORLAR!”
Ergene Velişmespor’un başarısı kıskanılıyor diyerek sözlerine devam eden Başkan Sezgin, “Biz bu şartlar altında takımımızı 2.Lig’te tutmaya çalışıyoruz. Bizim başarımızı kıskanıyorlar ve engel olmaya çalışıyorlar. Takımımıza yapılanlar tüm Tekirağ’a yapılmıştır. Sayın Kadir Albayrak bir programda bize destek olacağına söz vermiştir fakat şimdi bu sözünü tutmamaktadır. Ergene Velimeşespor’a yapılan bu davranışı Tekirdağ halkının takdirine bırakıyoruz” diyerek Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanını sert şekilde eleştirdi.