Başarılı Kuaför Gökmen Balkan Çorlu'yu 3. Kez Temsil Etti

TAKİP ET

Hairist tarafından Koruncuk Vakfı yararına düzenlenen 'Yılın Kuaförü Yarışması' bu yıl pandemi nedeniyle online yapıldı. Çorlu'nun başarılı kuaförlerinden Gökmen Balkan, Türkiye'de 28 kuaförün yer aldığı sosyal sorumluluk projesine katılarak Çorlu'yu 3. kez temsil etti.

Türkiye genelinde seçilmiş seçkin kuaförlerin katılımıyla gerçekleştirilen saç defilesinin gelirinin tamamı Koruncuk Vakfı’na bağışlanıyor. 2012 yılından itibaren Hairist tarafından düzenlenen Türkiye’nin en prestijli kuaförlük organizasyonu olan “Yılın Kuaförü Yarışması” bu yıl pandemi nedeniyle online olarak gerçekleştirildi. Çorlu’nun başarılı kuaförlerinden Gökmen Balkan Çorlu’yu 3. kez temsil etti.
Pandemi nedeniyle online yapılan defilede mankenin saç tasarımını, kıyafetlerini ve maskeye dikkat çekmek için değişik maske tasarlandığını belirten kuaför Gökmen Balkan, “Bu defile saç defilesi, yaklaşık 3 ay önce hazırlanmaya başlıyoruz. Normalde canlı performans oluyor ama pandemi nedeniyle internet üzerinden verilecek. Mankenimizin saç tasarımı, makyajı, kıyafeti ve maskeye dikkat çekmek amaçlı değişik maske tasarımı yapıyoruz” dedi. Konuşmasını sürdüren Balkan, “Youtube üzerinden İstanbul’a bağlanıp Türkiye genelinden seçkin kuaförlerin katıldığı bir defile oldu. Bende 3. Kez katılıyorum. Çorlu’yu temsil ediyoruz. Türkiye genelinde seçkin kuaförlerin defilesi gerçekleştiriyoruz. Normalde İstanbul’da oluyordu pandemi nedeniyle internet kanalıyla yapılacak” dedi.
Başarılı kuaför Gökmen Balkan’ın çalışmalarını @gokmen_balkan Instagram hesabından takip edebilirsiniz.