Bankta Oturanları Polis Affetmedi

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) – Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan bankta oturanlar hakkında polis ekiplerince cezai işlem uygulandı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile 29 Nisan’da başlayan ve 17 Mayıs’a kadar sürecek olan tam kapanmanda tüm yurtta olduğu gibi Çorlu’da da polis ekipleri denetimlerini sürdürüyor. Polis ekiplerince, izin belgeleri olmayan ve sokağa çıkma kısıtlamasına uymayanlar hakkında cezai işlem uygulanıyor.
“MARKET BAHANESİ İŞE YARAMADI”
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet Ekipler Amirliği ekipleri Cumhuriyet Meydanı’nda denetimlerini sürdürdüğü sırada bir bankta oturarak sokağa çıkma kısıtlamasının yanı sıra sosyal mesafe ve maske kuralına uymayan 2 kadını gördü. İsimlerinin K.C. ve N.A. olduğu öğrenilen kadınlar polis ekiplerinin uyarılarına aldırış etmedi. Çevik kuvvet ekiplerine zorluk çıkaran kadınlar hakkında işlem yapılmaya başlanıldığında ‘markete geldik’ diyerek ceza yazılmasını önlemeye çalıştı. Market bahanesi işe yaramayan K.C. ve N.A. hakkında cezai işlem uygulandı.