Bahçede Otururken Başına 'Yorgun Mermi' İsabet Etti

TAKİP ET

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, kızını ziyarete gelen 78 yaşındaki Bahriye Şenocak, bahçede oturduğu sırada düğün konvoyundan atıldığı iddia edilen yorgun merminin başına isabet etmesi sonucu yaralandı. Yaşlı kadın ambulansla hastaneye kaldırılırken, olay anı apartmanın güvenlik kamerası kayıtlarına saniye saniye yansıdı. 

Olay, Çerkezköy ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi Dilek Sokak üzerindeki Gülen Apartmanın bahçesinde meydana geldi. 1 hafta önce Samsun’un Bafra İlçesi’nden Çerkezköy’de yaşayan kızını ziyarete gelen Bahriye Şenocak, apartmanın bahçesindeki sandalyede komşularıyla oturup sohbet etmeye başladı. Bu sırada başında bir acı hisseden Şenocak hemen ayağa kalktı. Yaşlı kadının başından kan akmaya başlarken, komşuları büyük panik yaşadı. Yerde ise boş bir kovan gören apartman sakinleri durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
DURUMU İYİ
Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Şenocak, ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Düğün konvoyundan havaya atıldığı tahmin edilen ve yorgun mermi olarak tabir edilen kurşunun yaşlı kadının başını sıyırdığı belirlendi. Sağlık durumu iyi olan Şenocak, bir süre hastanede müşahide altında tutulduktan sonra taburcu edilecek.
Şenocak’ın damadı Gültekin Mur, kayınvalidesinin bahçede oturduğu sırada yorgun mermi ile başından yaralandığını belirterek, “Ne olduğunu anlayamamış. Birden başından yaralanmış. Hastaneye kaldırıldı. Durumlu iyi.” dedi. 
OLAY GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Olay anından yaşananlar ise apartmanın güvenlik kamerası kayıtlarına saniye saniye yansıdı. Polis ekipleri, yerdeki boş kovanı alırken, olayla ilgili başlattığı tahkikat sürüyor.
Haber: Fırat Keskinkılıç - Çerkezköy Bakış Gazetesi 
 

yorgun mermi nedir yorgun mermi yorgun mermi ne demek yorgun mermi mesafesi yorgun mermi öldürür mü