AK Parti Ali Gümüş İle Tekirdağ'da Altın Dönemini Yaşıyor

TAKİP ET

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı görevini 14 Mayıs genel seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın olurları ile üstlenen Ali Gümüş üstün başarı elde ediyor.  Yerel seçimler öncesinde de hem teşkilat çalışmaları hem de Ankara ile Tekirdağ arasında mekik dokuması herkesin takdirini kazanan Başkan Gümüş, Tekirdağ'da AK Parti'ye altın çağını yaşatıyor. 

Siyasi hayatına AK Parti Gençlik Kolları’nda başlayan ve neredeyse tüm kademelerde başarılı görevler yürüten AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş Tekirdağ’da AK Parti’ye altın çağını yaşatıyor. Ali Gümüş’ün Genel seçim öncesi AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı görevine getirilmesi, partinin tabanında büyük bir mutlulukla karşılanmıştı. 

Genel seçim sonrası il yönetim kurulu üyeleri ile çalışmalarına aralıksız devam eden Başkan Gümüş Tekirdağ’ın sorunlarını çözmek adına adeta Ankara-Tekirdağ arasında mekik dokuyor.

Hem teşkilat üyeleri hem de Tekirdağ milletvekilleri ile büyük bir uyum içerisinde çalışan Gümüş’ün başarıları AK Parti Genel Merkezi tarafından da yakından takip ediliyor. 

AK Parti Tekirdağ teşkilatlarında çalışmalar görülmemiş hızla devam ederken her hafta bir bakanın ziyareti halk tarafından da takdirle karşılanıyor. 

Son dönemde şehrimize gelen Gençlik Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin , Ticaret Bakanı Ömer Bolat , Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Tekirdağ’ın sorunlarını yerinde inceleyerek devam eden çalışmalar hakkında da bilgi aldı.