3 Oyla Başkanlığı Kazandı

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) – Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 23'üncü Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Seçime Sarı liste ile aday olan Nadir Samancı 478 oy ile yeni başkan seçildi.

Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 23’üncü Olağan Genel kurulunu gerçekleştirdi. Çorlu Şoförler Odası Düğün ve Eğitim salonunda gerçekleştirilen genel kurula katılım yoğun oldu. Pandemi önlemlerinin alındığı genel kurulda kurulan seçim sandıklarında toplam 957 üye oy kullandı. Seçimde Beyaz liste ile aday olan Abdullah Baş 475 oy alırken Sarı liste ile aday olan Nadir Samancı 478 oy aldı. 5 oyun geçersiz sayıldığı seçimde 3 oy ile başkanlığı Sarı liste adayı Nadir Samancı kazandı.
“ESNAFIMIZIN GÖNLÜNE GİRDİK”
3 oy farkla seçimi kazanan Nadir Samancı ve yönetim kurulu sonuçları davullar eşliğinde kutladı. Bu seçimin kazananı sizlersiniz kaybeden kimse yok diyen Nadir Samancı, “ Değerli esnaf arkadaşlar Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın değerli üyeleri kazanan esnafımız olmuştur her zaman hepiniz sağ olun var olun. Her şey için çok teşekkür ediyorum. Kısa zamanda büyük iş yaptık ve esnafımızın gönlüne girdik, gönüllerini aldık. Tekrar her şey için teşekkür ederim” dedi.
“BAŞKANLIĞI NADİR KARDEŞİME DEVREDİYORUM”
5 dönem Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı yapan Abdullah Baş, “Herkese çok teşekkür ederim Allah Razı olsun bundan sonra Nadir kardeşime devrediyorum hayırlı yolda yürümesini temenni ediyorum” dedi.
“GENÇLERİN ÖNÜ AÇILMASI LAZIM”
S.S. Çorlu Motorlu Taşıyıcılar Koopeartifi Başkanı Hüseyin Çavdaroğlu, “Genç ve dinamik bir kardeşimizdi. Başaracağına inandığımız için kendisini örnek olarak gösterdik. Ekibine de çalışmalarından ve başarılarından dolayı teşekkürler. Biz üzerimize düşeni yaptık. Gençlerin önü açılması lazım” dedi.