10 Gün Boyunca Toplu Taşıma Araçları Bu Caddeye Girmeyecek

TAKİP ET

Rahim Taşkın/Ünzüle Coşkun (Çorlu Haber) – Çorlu'da bu yıl 10.'su düzenlenecek olan 10. Çorlu Kitap ve Kırtasiye Fuarı nedeniyle Salih Omurtak Caddesi trafiğe kapatılacak. Bu nedenle 10 gün boyunca toplu taşıma araçları Atatürk Bulvarı üzerinden seferlerini sürdürecek.

23 Eylül tarihinde başlayarak 2 Ekim tarihinde son bulacak olan 10. Çorlu Kitap ve Kırtasiye Fuarı bu yıl Salih Omurtak Caddesi’nin Atatürk Meydanı ile Cumhuriyet Meydanı arasında düzenlenecek. 10 gün boyunca Salih Omurtak Caddesi araç trafiğine kapatılacak. Bu nedenle toplu taşıma araçları Atatürk Bulvarı üzerinden seferlerini sürdürmeye devam edecek.

TEKULAŞ tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Çorlu ilçemizde 22.09.2022-02.10.2022 tarihleri arasında yapılacak olan ’10. Çorlu Kitap ve Kırtasiye Fuarı’ nedeniyle Salih Omurtak Caddesi’nin belirli bir kısmı doğu batı yönünde araç trafiğine kapatılacaktır.

Toplu taşıma araçlarımız Millet Bahçesi, Atatürk Meydanı, Çeşme, Postane duraklarını kullanmayacak olup Atatürk Bulvarı üzerinden güzergahına devam edecektir” denildi.